• Admin

Оголошення щодо внесків.

Оновлено: квiт 24

Шановні Колеги! У зв’язку із складною для усіх нас ситуацією, що зараз склалася, Президія ухвалила наступне рішення: ВІДМІНИТИ ДЛЯ УЖЕ ДІЮЧИХ ЧЛЕНІВ АСОЦІАЦІЇ ЧЛЕНСЬКІ ВНЕСКИ НА 2 ПІВРІЧЧЯ 2020 року!

Зміни щодо сплати внесків

Шановні колеги! ​ Нагадуємо Вам, що до 30 січня 2020 року необхідно сплатити першу половину членських внесків за 2020 рік. Будь ласка, зверніть увагу на новий рахунок Асоціації. Україна з 13.01.2020 перейшла на міжнародний формат розрахункових рахунків (IBAN). Будьте уважні при сплаті членських внесків. ​ Сума 1500 грн.Реквізити: ​ Отримувач: ГО «Асоціація подологів України» ЄДРПОУ: 42707362 Рахунок отримувача: UA783253650000000260090000303 МФО банку: 325365 Призначення платежу: Членський внесок за перше півріччя 2020 року ПІБ* ______________ грн. ​ Копію платіжних документів необхідно вислати на електронну пошту контрольно-ревізійної комісії за адресою: krkpodolog@gmail.com P.S. Деякі банки приймають оплату і на попередній рахунок, деякі - ні. Це залишається на розгляд банку, що приймає платіж!